top of page

Experts en solucions per a la millora de la PRODUCTIVITAT i EXPERIÈNCIA DE CLIENTS

Subvenciona els teus serveis digitals amb GROOW Consulting i el Kit Digital

KitDigitalHorizontal.png

" L'arquitecte del futur es basarà en la imitació de la natura,

perquè és la forma més racional, duradora i econòmica de tots els mètodes. "

Antoni Gaudí

Trabajando en cafe

Des de GROOW Consulting no apostem per solucions i propostes complexes. 

Preferim partir del que és essencial i adaptar-lo amb el client.

Servicios

Serveis

Una solució no s'aprofita realment si no es disposa de
processos eficients i  d'un equip preparat

asdsadadd
Assessoria per a la millora de la productivitat i transformació digital

Definició dels processos de la companyia i anàlisi de la situació actual amb lequip i la direcció. Identificació daccions de millora i inversions necessàries, determinant el benefici esperat i limpacte sobre el negoci i les persones.

Wooden Hut

Disseny de web bàsica o avançada

Dissenyem des de webs bàsiques de presentació fins a webs immobiliàries o amb botiga de productes. Incloem optimització SEO i pàgines compatibles amb qualsevol tipus de dispositiu. També disposem d´estudi per fotografiar els articles de la botiga web.

Auditoria de Customer & User eXperience

Els nostres clients demanen experiències, no només productes o serveis. Si aquestes experiències són excel·lents es comprometran amb la nostra marca i tornaran. A més, parlaran de nosaltres i ens recomanaran als altres

Beautiful Landscape

IT management & Support

Implantem un ampli ventall de serveis IT que poden ajudar notablement a treballar de forma més eficient ia més reduint costos.Google Suite per a empreses, migració de servidors locals al núvol, disseny de solucions web per a mòbils i PC, soport informàtic integral

Productos

Productes

Ajudem a prendre les millors decisions

Automatitzem tasques de poc valor afegit

AEP.png

Gestor de demandes immobiliàries


Estalviï moltes hores en no haver de llegir els correus de portals immobiliaris i registrar-los al sistema de gestió comercial. El Gestor automàtic de Demandes ho fa per Ud., cada 5min i les 24h del dia.

Gestor de clients, hores i facturació

 

Gestió de dades de Clients, imputació d'hores, generació de factures i enviament per Email a clients i publicació a l'Àrea de Clients. Possibilitat d'autogestió de contingutsAllotjament a GROOW, no requereix instal·lació. 

Alertas.png
Reporting-Service.png

Alertes i informes analítics

 

Les alertes vetllen perquè la informació sigui fiable i completa. Els informes ajuden a prendre les millors decisions possibles. Enviaments onDemand o diaris via Email/SMS. Format Excel, PDF o web.  Disseny de Datamart per a la integració de les dades. Allotjament a GROOW, no requereix instal·lació.

Gestió comercial des del mòbil

 

Realització de raports comercials, gestió d'agenda, clients i demandes. Possibilitat d'autogestió de continguts. Allotjament a GROOW, no requereix instal·lació.

mobile.png

Qui som

Quienes somos

La nostra missió és millorar la productivitat i la informació analítica de les empreses per ajudar-los a millorar la seva operativa interna i lexperiència dels seus clients.

Logo_Zendesk_edited.png

Neix el 2013, com a resultat d'un projecte de millora d'eficiència en un despatx d'administració de finques i un altre d'auditoria fiscal, on es va demostrar el marge de millora d'aprofitament de les eines tecnològiques i la necessitat de canviar la cultura i la imatge actual cap a un entorn de treball flexible, eficient i adaptat al canvi

En què ens diferenciem?

Equip expert i multidisciplinar: l'equip de GROOW té una dilatada experiència en l'àmbit de la consultoria de processos, la gestió de projectes i el disseny de solucions.

 

Orientació a client i mercat: les solucions i els serveis de GROOW s'adapten a les necessitats de cada client.

 

Fiabilitat: tot el que oferim ja ha estat implantat en un entorn real de client.

 

Arquitectura al núvol o instal·lada: les nostres solucions resideixen als servidors de GROOW, encara que també és possible instal·lar la majoria de solucions als servidors del client.  

Opció de pagament per subscripció: les solucions al núvol no suposen cap inversió en llicències ni servidors per al client. Només cal pagar una subscripció que es va renovant periòdicament sense cap compromís.

Contactar
Estructuras de papel verde oscuro

Contactar

Reserva una sessió en línia
i explica'ns què necessites

Reservar.jpg
Teclado y ratón

Omple el formulari adjunt i ens posarem amb contacte amb tu

Gràcies per contactar amb nosaltres. Et respondrem el més aviat possible.

bottom of page