Empresa

En què ens diferenciem?

Equip expert i multi-disciplinar: l'equip de GROOW té una dilatada experiència en l'àmbit de la consultoria de processos, la gestió de projectes i el disseny de solucions.

 

Orientació a client i mercat: Les solucions i serveis de GROOW s'adapten a les necessitats de cada client.

 

Fiabilitat: tot el que oferim ha estat ja implantat en un entorn real de client.

 

Arquitectura al núvol o instal·lada: les nostres solucions resideixen als servidors de GROOW, encara que també és possible instal·lar la majoria als servidors del client.

Opció de pagament per subscripció: les solucions al núvol no suposen cap inversió en llicències ni servidors per al client. Només cal pagar una subscripció periòdica que es va renovant periòdicament sense cap compromís.

 

GROOW és una consultora que ajuda a les empreses a millorar o reforçar l'eficiència dels seus processos i la productivitat, a través de solucions pròpies o de tercers, i serveis d'assessorament personalitzat.

Neix el 2013, com a resultat d'un projecte de millora d'eficiència en un despatx d'administració de finques i altre d'auditoria fiscal, on es va demostrar el marge de millora d'aprofitament de les eines tecnològiques i la necessitat de canviar la cultura i imatge actual cap a un entorn de treball flexible, eficient i adaptat al canvi

groow@groow.es

Barcelona

  • LinkedIn
  • Twitter GROOW

© groow.es Tots els drets reservats