Empresa

GROOW és una consultora que ajuda a les empreses a millorar o reforçar l'eficiència dels seus processos i la productivitat, a través de solucions pròpies o de tercers, i serveis d'assessorament personalitzat.

Neix el 2013, com a resultat d'un projecte de millora d'eficiència en un despatx d'administració de finques i altre d'auditoria fiscal, on es va demostrar el marge de millora d'aprofitament de les eines tecnològiques i la necessitat de canviar la cultura i imatge actual cap a un entorn de treball flexible, eficient i adaptat al canvi

Logo_Zendesk.png
En què ens diferenciem?

Equip expert i multi-disciplinar: l'equip de GROOW té una dilatada experiència en l'àmbit de la consultoria de processos, la gestió de projectes i el disseny de solucions.

 

Orientació a client i mercat: Les solucions i serveis de GROOW s'adapten a les necessitats de cada client.

 

Fiabilitat: tot el que oferim ha estat ja implantat en un entorn real de client.

 

Arquitectura al núvol o instal·lada: les nostres solucions resideixen als servidors de GROOW, encara que també és possible instal·lar la majoria als servidors del client.

Opció de pagament per subscripció: les solucions al núvol no suposen cap inversió en llicències ni servidors per al client. Només cal pagar una subscripció periòdica que es va renovant periòdicament sense cap compromís.

 

  • Twitter GROOW

© groow.es Tots els drets reservats

groow@groow.es

Barcelona